Jeg er en 44 år gammel sjæl der bor i Randers sammen med min vidunderlig kæreste Ulrik, vores søn Nord på 3 år og min bonusdatter Cornelia på 11 år.

I 2020 startede jeg på uddannelse til Biodynamisk Kranie Sakral terapeut hos Institut for Biodynamisk Kranie Sakral Terapi. Jeg er også igang med en 1 årig psykologisk efteruddannelse ved Specular – Lev Livet Fra Kernen.

Min egen dybe helings rejse, både fysiks og psykisk, på denne planet er en lang læring som hele tiden gør mig mere bevidst om livet, om universets muligheder og hvordan vi selv kan designe det liv vi gerne vil leve. Jeg oplever en større klarhed og en dyber kontakt med mig selv – det sande selv og føler derigennem en større balance mellem kroppen, sjælen og sindet. Det er her igennem jeg kan hjælpe Dig til at stå dybere i dig selv som det lysende menneske du er.