genfind balancen

tid til dig - din krop, din sjæl, dit sind


biodynamisk Kranio Sakral terapi for voksne
60 min / 500 kr

klippekort / 3 gange / 1350 kr

90 min / 800 kr
Dette er hvis du har brug for at vi snakker dybere både før og efter behandlingen.
 

Biodynamisk kranio-sakral terapi er en tilgang til det hele menneske og handler om at lytte til din krops sundhed og anderkende helheden. Den sundhed som ligger bag ved de symptomer, du evt. kommer med, for der er altid sundhed i din krop uanset hvad der sker i dig. 

Du vil måske opleve at falde i en lettere søvn under behandlingen eller bare er i en meget afslappet meditativ tilstand.
Det kan også være du sanser nogle små ryk i din krop, varme eller kulde eller andre sansninger, billeder, tanker m.m. Dette er helt normalt. Det er også normalt hvis ikke du mærker dette.

Det der er min opgave i behandlingen af dig, er at jeg holder mig neutral og stiller mig til rådighed med et dybt nærvær og en lytten til din krop. Jeg lytter til bevægelserne i knoglerne, væskerne og de dybe rytmer der er i din krop. Herfra begynder din krop at arbejde i det tempo, den er klar til. Forandringer sker i dit tempo. Jeg “fixer” ikke ubalancen men hjælper dit system med at genskabe forbindelsen til kroppens sundhedstilstand. 

Din krop slipper ofte problemerne stille og roligt gennem nogle eller flere behandlinger. Det kan godt være du mærker at du slipper helt af med dine udfordringer eller ubalance efter bare én behandling, men ofte vil der ske det at, du vender tilbage til den livsstil, der måske skabte problemet.  
Derfor anbefaler jeg at få 3 behandlinger indenfor 7-10 dage.

De ubalancer/smerter der sidder i kroppen, er ofte bygget op over længere tid og kommer af flere grunde og ikke én specifik. Men det kan være en bestemt hændelse der gør at kroppen siger fra. Kroppens sundhed træder mere og mere i baggrunden jo mindre vi lytter til den og symptomerne viser sig i muskler, bindevæv, membraner, knogler, organer, væsker, psyken og i hele dit energisystem. Derfor er det så vigtig at genfinde balancen mellem din krop, sind og sjæl.

 

BKST kan have en gavnlig effekt og skabe balance på:


hovedpine / migræne / svimmelhed
piskesmæld
kæbespændinger
muskelspændinger
stress
smerter
angst

træthed / søvnproblemer / søvnløshed
depression
fordøjelsesproblemer
efterfødsels ubalancer


Selve behandlingen:
Selve behandlingen er meget blid. Det er en let berøring med mine hænder på din krop – du har tøj på imens, gerne løst behageligt tøj, og måske et tæppe. Jeg trykker ikke eller manipulerer med dine knogler og derfor vil du opleve at jeg ikke “gør” så meget rent fysisk. 
Men du vil mærke, at der sker “noget” i din krop, og det kan være svært at sætte ord på hvad et er. Men det er din egen krops visdom, der arbejder hen mod helbredelse igen – mod helheden. Jeg mærker også, når der sker disse forandringer i kroppen under behandlingen. For at dette kan ske må jeg skabe et roligt og trygt rum til dig.
Det kræver at jeg er nærværende med mig selv, at jeg mærker min egen krop, dens tilstand og kan være i ro med den og det. Fra denne tilstand skabes der en jordforbindelse så din krop kan arbejde med sin egen sundhedstilstand, og at kroppens egne selvhelbredende kræfter kan komme til udtryk igen.

“Helbredelse er ikke kun at slippe for sine symptomer. Det handler også om at understøtte og integrere helheden, uanset hvilken vej klientens egen iboende sundhed vælger” – BKST info materiale.