received_10157052541015760
10474
3FDDF47D-AF4E-49A5-9A90-3EC287B9B096

YOGA i hjertehøjde

YOGA betyder at forene – At skabe en for enighed eller en balance mellem krop, sind og sjæl.

Yoga bliver ofte forbundet med at kunne de fysiske stillinger som vi kender som asanas. Men yoga er så meget mere end dem – det er også en spirituel praksis hen imod et liv i mere balance, harmoni og ro.
For mig er yoga en livsrejse der har vokset sig til en livsstil. Yoga er med i alt hvad jeg laver i min hverdag. Min måde at møde hver eneste dag på, mit møde med mine tanker, mit møde med andre mennesker – mit møde med mig selv, hvem jeg er og hvad jeg kommer fra og hvor jeg er på vej hen. Hver eneste dag tillader jeg mig at være en lille smule nysgerrig på alle mine møder med livet. Jeg underviser i yoga fordi jeg har noget på hjertet. 
Dette “noget”, min Sankalpa, er at åbne min elever op for deres egen balance i livet, deres egen indre visdom og kærlighed. Kærlig opmærksomhed til dem selv, der derefter vil sprede sig som ringe i vandet til dem i livet omkring dem. Jeg underviser for at skabe flow i livet, et flow i kroppen som en dans – skabe rum omkring hjertet, frihed i kroppen & med dyb jordforbindelse ned igennem fodsålerne.

1:1 session el. forløb:
Jeg laver lige nu 1:1 sessioner eller forløb hvor du vil opleve et fuldkommet nærvær til dig og din praksis – hvad den det må være du kommer med. Det kan være du har været eller er igennem et stress forløb eller anden for pres i livet. Det kan være du bare gerne vil fordybe dig i din praksis eller du har en skade eller andet der gør du ønsker mere fokus på hvad du selv kan gøre i din praksis. 
Uanset hvad der får dig til at booke en 1:1 session eller et forløb så vil du opleve at jeg ønsker at skabe et rum hvor du kan være dig og hvor jeg invitere dig til at fordybe dig i din indre ro igennem dine sanser og bevægelser.

Jeg er uddannet i og tilbyder gravidyoga, efterfødselsyoga, vinyasa flow, slow flow & yin yoga.