YOGA i hjertehøjde

YOGA betyder at forene

At skabe en for enighed eller en balance mellem krop, sind og sjæl.
Yoga bliver ofte forbundet med at kunne de fysiske stillinger som vi kender som asanas. Men yoga er så meget mere end dem – det er også en spirituel praksis hen imod et liv i mere balance, harmoni og ro.
For mig er yoga en livs-rejse der har vokset sig til en livsstil. Yoga er med i alt hvad jeg laver i min hverdag. Min måde at møde   hver eneste dag på, mit møde med mine tanker, mit møde med andre mennesker – mit møde med mig slev, hvem jeg er og hvad jeg kommer fra og hvor jeg er på vej hen. Hver eneste dag tillader jeg mig at være en lille smule nysgerrig på alle mine møder med livet.

Jeg underviser i yoga fordi jeg har noget på hjertet. Dette “noget”, min Sankalpa, er at åbne min elever op for deres egen balance i livet, deres egen indre visdom og kærlighed. Kærlig opmærksomhed til dem selv, der derefter vil sprede sig som ringe i vandet til dem i livet omkring dem. Jeg underviser for at skabe flow i livet, et flow i kroppen som en dans – skabe rum omkring hjertet, frihed i kroppen & med dyb jordforbindelse ned igennem fodsålerne.

1:1 session el. forløb:
Jeg laver lige nu 1:1 sessioner eller forløb hvor du vil opleve et fuldkommet nærvær til dig og din praksis – hvad den det må være du kommer med. Det kan være du har været eller er igennem et stress forløb eller anden for pres i livet. Det kan være du bare gerne vil fordybe dig i din praksis eller du har en skade eller andet der gør du ønsker mere fokus på hvad du selv kan gøre i din praksis. 
Uanset hvad der får dig til at booke en 1:1 session eller et forløb så vil du opleve at jeg ønsker at skabe et rum hvor du kan være dig og hvor jeg invitere dig til at fordybe dig i din indre ro igennem dine sanser og bevægelser. 

For at booke 1:1 YOGA eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt mig på:
sally-boeye@hotmail.dk
21355125

Love & Light
Sally

1:1 YinYoga session el. forløb

YinYoga er en blid form for yoga som virker dybere i kroppes bindevæv  og er beroligende for nervesystemet. 

YinYoga påvirker meridianbanerne og energi flowet fra og til organerne i kroppen, og da Yin er lig med ro, stilhed og mørke er her ingen krav eller forventninger men du vil opleve en dyb genopladning af dine livsbatterier. 

Vores krop består af 70% bindevæv. Det forbinder knoglerne, musklerne, organerne i en meget kompliceret samspil. Bindvævet har en stor betydning for hvordan vi har det både fysiks og mentalt. Man har i mange år troet at bindevævet var et ”dødt” væv. Men der er flere nervetråde i selve bindevævet end der i musklerne. YinYoga blødgøre bindevævet og det kan være med til at løsne op for gamle spændinger og bevægelsesmønstre der sidder i kroppen, da vi ofte kompensere et andet sted når vi har ondt. 

en 1:1 YinYoga session eller forløb er et godt alternativ til at bruge i et evt. stress forløb eller hvis du bare har brug for at fordybe dig endnu mere.

_62P2894_SALLY

1:1 Vınyasa Flow session el. forløb

vinyasa er en mere dynamisk form for yoga i det øvelserne udføres i et lidt hurtigere tempo og bevægelserne er som en smuk feminin dans med hele kroppen – og handler om åndedrættes sammen hæng mellem stillingerne.

bevægelserne er bløde, runde og nærmest meditative i den måde jeg guider på.Du vil hurtigt mærke varmen og energien flyde i din krop.

vinyasa flow har mange fordele og mentalt hjælper der synkroniserede åndedræt dig til at få mere ro i sindet, øger dine sanse bevidsthed, koncentration og til at slippe eventuelle blokeringer igennem energiens flow.
når du booker en 1:1 session eller et forløb går vi i dybden med det du gerne vil arbejde med. Det kan være temaer som ånderdrættet, bagoverbøjninger, mere energi i hverdagen, m.m.

Du vil opleve følgende på GravidYoga 8 ugers forløbet:

(Lige nu har jeg desværre ingen forløb i GravidYoga – men det er muligt at få 1:1 sessioner el lave et forløb)

– At skabe en kærlig opmærksomhed til din baby igennem meditationer og visualiseringer.
– At vi arbejder med den hele krop og skaber en større velværds følelse.
– Øger kropsbevidstheden, smidigheden samt kontakten til den indre urkraft – din indre ur-kvinde.
– At vi arbejder med åndedrætsøvelse der kan bruges under fødslen samt elasticiteten i bækkenbunden.
– At du vil øge både din fysiske & mentale styrke.
– At vi vil snakke om forskellige måde at føde på.
– Prøve Rebozo massage med et tørklæde der bl.a. kan være en hjælp til at lindre lændesmerter under fødslen.
– Det er IKKE en nødvendighed at have lavet yoga før for at kunnen være med:)

På Gravid Yoga arbejder vi med at hjælpe den gravide krop til at hjælpe sig selv ved de typiske graviditetsgener som f.eks. ondt i lænden og kramper i benene. Igennem yogaen styrker og smidiggør vi den gravide krop og skaber fornyet overskud og en dybere indre ro. Yoga giver en større kropsbevidsthed og styrke og de forskellige stillinger og åndedræts øvelser styrker dine evner til at afspænde og bruge dit åndedræt igennem fødslen.