Rebozo massage

 - er ren afslapning og nydelse til dig
- overskud og frihed i din graviditet
- en følelse af at være vægtløs
- stimulering til dit barns motorik & sanser
- en måde at skærpe kontakten mellem dig og dit baby
- for nogle forberedende til et lettere fødselsforløb
og kan virke ve-stimulerende

Rebozo massage hjælper dig til at afspænde musklerne omkring din læn og dit bækken. På den måde kan du få skabt bedre plads til baby og lette fødselsarbejdet. Uanset hvor langt du er i graviditeten kan du have glæde af den blide rolige vuggende Rebozo massage der også afspænder dine ben, lår, arme og nakke...ja hele din gravide smukke krop.

Gravid Rebozo

Rebozo [ræ’boso] er spansk og betyder sjal eller tørklæde.
I Mexico har kvinderne i hundredevis af år brugt dette tørklæde til flere ting; til at opbevare sytøj, som bæresele til deres børn, som et indkøbsnet og som et lavteknologisk hjælpemiddel før, under og efter fødslen.
Rebozo’en er som en forlængelse af hænderne til at massere, strække, rulle og vugge kroppen på en forunderlig sanselig blid måde. Det afhjælper spændinger dybt inde i kroppen, i ryggen og lænden og hjælper din baby til at lægger sig optimalt med hovedet i dit bækken.

Efterfødsels Rebozo

Rebozo’en kan også bruges som en efterfødselsbehandling, der kan hjælpe kvinden med at så en følelse af at  “få samling på sin krop” igen. Her vil du opleve at få en form for forløsende oplevelse i hele kroppen. Måske blev du forløst med et kejsersnit, eller du fik ikke den oplevelse du havde forventet eller også trænger du måske bare til at "lande" i din krop igen efter din graviditet.
Jeg kan med denne squeeze & release teknik, som jeg har lært af Jordemoder Louise Holst Dissing, give kroppen den følelse af, at give slip, at der kommer en form for samling på kroppen. Der er en meget afslappende og sanselig massage og som en af mine efterfødsels yoga elever sagde: "det er lidt ligesom at få en kæmpe krammer".