Embodied Balance er et univers der omfavner krop, sjæl og sind som en helhed.

Hvis man kigger i en ordbog bliver “to embody” defineret som “at synliggøre”. For mig giver det så god mening for det er det lige præcis det vores krop og vores bevægelser gør. 
Vi har alle en krop der er helt unik. Vores krop bevæger sig hele tiden, der er altid bevægelse at finde – selvom det “bare” er vejrtrækning. Alle vores bevægelser og hele vores krop synliggør overfor alle og os selv, hvem vi er: vores humør, vores personlighed, hele vores historie, familie og kultur.

Vi er legemlige væsener eller kald os sjæle. Fra det øjeblik vi undfanges, er vores kroppe afgørende for hele vores udvikling, læring, vækst og relationer til andre. I hele vores liv kommunikerer vores kroppe og bevægelser meget tydeligere og sande end vores ord. Som menneske, som yogalære, som Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut er jeg dybt dybt imponeret og taknemlig over den visdom, der følger med af at lytte og være opmærksom på vores krops visdom.

Hvis du går rundt med ønsker om at være mere glad og levende, at føle dig mere forbundet med dig selv, til jorden, til andre. Så prøv at trække vejret dybt, dans til høj musik, syng i bilen. Eller øv dig i at være i stilheden, at grin af din indre dommer – ad din frygt og tanker. Prøv at vær mere venlig og anerkende mod dine følelser, være skånsom mod dig selv også gør alt det foran dem du elsker. Så mærker du virkelig du er …

De fleste mennekser render i dag rundt med en følelse af der hoved ikke hænger sammen med deres krop – men hovedet er en del af kroppen, så måske det mere er en kontakt til sig selv der mangler. men sommetider kan det at være afkoblet fra kroppen og bevægelserne føles som den eneste mulighed, vi har til rådighed. Vi privilegerer vores tanker og sind uden at være nysgerrige på deres forhold til resten af hvem vi er. Når vi gør dette, ender vi med at føle os ude af balance med vores samfund, vores verden og ikke mindst os selv.

Der er mange tilgange og praksiser der kan hjælpe os med at finde det harmoniske forhold til vores legemliggjorte jeg. Nogle fokuserer på vores fysiske ‘dans med tyngdekraften og åndedrættet’. Andre giver måder at forbedre vores forhold til os selv og med andre. Og nogle hjælper os med at forbinde os dybere med vores spiritualitet.

Jeg tilbyder i Embodied Balance Biodynamisk Kranio Sakral Terapi og Yoga for at hjælpe dig på vej.