Tweens Yoga

 

Tweens Yoga 11 - 13 år

På Tweens Yoga klasserne arbejder vi med styrke og en øget kropbevidsthed. Vi arbejder med udholdenhed, koncentration og med balance øvelser der giver en naturlig øget positiv energi, fokus og det lære sindet at fokusere og samtidig giver smidighed i kroppen.

I teenageårene sker der rigtig mange fysiske og psykiske forandringer og livet kan være en vild rutsjebanetur der ikke er til at stå af fra...men det er også en vigtig periode i ens liv. Med yoga kan vi, på en let måde, massere de indre organer så de stimuleres og hvormed blodcirkulationen øges og dermed sker der et større flow i energien i kroppen. Den hormonelle balance, der har en stor del at gøre med humøret og selvværdet som ofte er svært ved de unge, balanceres og det har en positiv påvirkning på sindet.  Vi laver mindfulness øvelser, snakker lidt om nogle af de ting der har været sket i løbet af dagen, leger og jeg lader de unge komme helt ned i kroppe med nogle få restorative stillinger der bringer dem ro og stilhed indeni.

Jeg har ikke Tweens Yoga på min holdplan, men jeg kommer gerne ud på skoler eller i SFO'er. Ring på 26355125 eller skriv en mail på sally@titaliyoga.dk