Micchelle Jacobsen

Underviser i HathaYoga med inspiration fra KundaliniYoga
Indehaver af Rise In Love - Yoga, workshop, kvindecirkel & healing
Facebook: https://www.facebook.com/RiseInLoveYoga/

"Mit Navn er Micchelle og jeg kan med det største åbne hjerte sige at, jeg føler en stor kærlighed for yoga, dens virke og inspirerende filosofi som gjorde, at jeg blev certificeret (200timers internationalt registeret) yoga lære i starten af 2017 fra Arhanta Yoga Ashrams. Jeg har selv dyrket yoga siden 2014 og har undervist i Randers siden 2017 som sparring til mit socialpædagogiske gøren. Det er en Nydelse for mit vedkommende at sprede flere af yogaens magiske enskaber igennem en nærværende og autentisk undervisning. Jeg har i de sidste par år været igennem en stor personlig transformation og healing, som har givet mig et autentisk klarsyn omkring de dybere lag af vores eksistens og potentiale. Jeg har i den forbindelse mærket et kærligt kald for sprede mine vinger og visioner og dele dem i et fælleskab med andre skønne sjæle. Dette foregår blandtandet igennem mine yoga sessioner, vis grundfundament er bygget på budskabet om den ubetinget kærlighed, at se sit autentiske selv og tør står i sin kraft.
Jeg mærker det som værende alfaomega, at vi lære, at leve i ubetinget kærlighed til os selv og andre, før vi kan rejse os i fælleskab.
En del af min filosofi er, at før vi lære at anderkende og elske os selv, kan vi ikke elske andre. Vi skal se det smukke i alt, så intet frygt kan kontrollere og påvirke vores system. Jeg føler mig derfor draget til, at skabe et hjertevarmt rum med mulighed for selvfordybelse og udfoldelse i et ligeværdigt fælleskab.
Udover det mit socialpædagogiske gøren og Yoga’en, arbejder jeg også med forskellige healings former og er lige nu igang med at uddanne mig til kernehealer, hvilket er en fantastisk kombination som giver et trygt og hjertevarmt fundament at formidle min undervisning udfra<3

Rise In Love - Yoga Jeg finder inpiration i mange yoga former, især i kundalini yogaen men jeg valgte, at starte med at studere Hatha yoga, for at få den grundlæggende basis forståelse implementeret, da de andre former har sit udspring derfra. Hatha yoga praktiseres for at få egenkontrol over sin krop, energi og sit sind. Der er meget mere til Hatha yoga end kun de fysiske øvelser(Asanas), som det oftest er kendt for. Det omhandler også en optimal vejrtrækning (pranayama), kost, positiv tænkning, meditation, hvordan du slapper af, mudras, mantra, bandhas og kriyas. Overordnet set så har Yoga en dyb og dedikeret filosofi, som jeg resonere med på mange punkter, samt mange fantastiske redskaber som er frit tilgængelig for alle, hvilket er helt fantastisk.
Noget af det første min lære Ram sagde til mig var, at Yoga er et frit marked, hvilket gør at ALLE kan deltage, udforme, lege og udforske denne verden som den smukke individuelle sjæl du er, ud fra det du har brug for   WOW, den ydmyghed og helst så labelfri zone er jeg meget tiltrukket af   En anden form for magi yoga kan er at skabe tilstedeværelse i nu’et og det er nu’et som der er det guddommelige. Ydermere er der mange andre helt gennemgribende fordeltagtige plusser ved udøvelsen så som, at skabe større kontakt mellem alle sine kroppe (fysisk, Astral & sjælen) fornye og generere vores prana (livsenergi), giver ro, balance, styrke, indsigter, glæde og meget meget mere  Så hos mig oplever du ikke den helt klassiske form for Hatha yoga når jeg underviser, da jeg arbejder ud fra min intuitionen omkring hvad sammensætning og formidling af øvelser der giver en spirrende følelse for det første i mig, men også hos de skønne sjæle som dukker op til undervisningen. Jeg indrager både Mantra, Mudras, bevægelses øvelser/poses og afslutter altid med en lille guidet meditation.

Rise In Love - Kvindecirkel Dynamisk, magisk og transformerende er min egen erfaring med deltagelse i en kvindecirkel og det ønsker jeg derfor også, at kunne dele med andre skønne kvinder, som føler tiltrækningen til det magiske søstre fælleskabet. I kvindecirklen bliver der sat fokus på at værdsætte smukke DIG! Du vil opleve en rejse med autentisk selvomsorg, glæde, KÆRLIGHED og fordybelse i jeg’et  Vi arbejder med vores energi system, danser, lave selvbevidsthedsfremmende øvelser, dyrke flere af yoga’en aspekter, lave små ceremonier/meditationer og dele i cirklen. At være samlet kun kvinder løfter bare automatisk energien et meget unikt og magisk sted hen 
Jeg glæder mig til at møde dig og dele nu’et - Autentiske & Nærværende"