Har tabt mit hjerte…

Nu har efterhånden rejst i mange land, set forskellige kulturer og mødt mange mennesker – men jeg har virkelig tabt mit hjerte til Tibet og dets folk – de rigtige Tibetanere💗
Jeg har den dybeste respekt og taknemlighed overfor dette fantastiske smukke fabelagtig land med de dragende, rå og vilde snedækkedeHimalaya bjerge. Mine tårer trillede ned af kinderne da jeg skulle sige farvel i går. Siger farvel til 2 mennesker der har lært mig så meget på så kort tid. Lært mig om livet, buddhismen og det at være glad for det man har og det hvor man er….om tolerance, kærlighed og frihed. Jeg har lært så meget som menneske og hele dette lands historie går mig lige i hjerte – landet har formået at gemme på så mange hemmeligheder og dets intense historie og buddhismen går så langt tilbage. Jeg set det vildest bibliotek med de ældste bøger fra gulv til loft, 20 meter højt, skrevet at forskellige munke, de helligste Monastrys med de størreste Buddha’er og masse af små snoede gange og meditations huler samt et stolt smukt folk der tror på livet og lever i taknemlighed med det de har og deres religion….det er et land der ligge under for Revolutionen og som kæmper mod en overmagt der gør sit indtog på så frygtelige en måde. Der bliver bygget høje huse, masse af moderne skilte og hoteller og der bliver udvidet i de få stor byer der er i landet og man ser det røde flad med de guld stjerne over det hele – det Tibetanske flag er forbudt og vi blev overvåget af det kinesiske styre!

Mit hjerte banker for denne del af verden og Tibet er et sted vi ikke må glemme. Dets histore er vigtig for vores måde at leve på – jeg er mere end taknemlig over de “beskeder” jeg fik om min forståelse for dette folk og deres land. At min rejse bragte mig hertil er ikke tilfældigt, det var/er en nødvendige for mit liv og jeg håber jeg vil kunne finde en vej at bruge alt det her til når jeg vende hjem.
Jeg har stadivæk en lang vej endnu, en vej jeg tit bliver usikker på når jeg mister mit overblik og savnet bliver for stort – jeg prøver at holde fast i min tanker for at slippe dem igen. Lade ting ske og udvikle sig – men hvergang jeg står overfor en ændring i livet, dukker usikkerhede op – jeg er nu i Katmandu i Nepal og jeg savner mit Tibet❤️Det er så anderledes at være her, men jeg prøver at gøre mig klar til mine nye rejse hos munkene. Først skal jeg sige farvel til nogle fantastiske mennesker jeg harmødt i min tid i Tibet – endnu et farvel – det er altid det sværest ved de her rejser, eller tidslommer, farvel også nye møder med andre mennesker, ny viden om lande og kulturer og nye møder der fører mig længere ind i mig selv.

Jeg har en lille uges tid her i storbyen Katmandu, alt for stor!! – savner de åbne landskaber, stilheden og naturen allerede. Jeg tager op til Kopan Monastry i dag og får tjekker mig ind, jeg flytter derop på tirsdag, så har jeg en lille uges tid til at falde
til inden mit kursus starter d.11 nov.
Glæde fyldt med nervøsitet fylder mig krop, jeg ved det bliver endnu en vild rejse i mit sind&krop – men glæden er størst og følelsen af frihed i at kunne fordybe mig i den viden og leve måde buddhismen har at vise os får mig til at finde min ro mit i alt larmen og usikkerheden.

LOVE&LIGHT
Sally

Written By
More from Sally

Skønne frodige Sri Lanka 🌏

Sidder og nyder udsigten ud over de smukkeste grønne bjerge og dale....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *