Events & Workshops

Maleri & Yoga Workshop
med kunstner Bethina Meineche & Yogalære Sally Bøye

  • Fredag d.29 sept - søndag d.1 okt. 2017
  • 1800 kr
  • Ved tilmelding betales depositum på 800,- kr.
  • Tilmelding er bindende

Denne MALERI & YOGA workshop er blevet til efter nogle fine dybe samtaler mellem os 2 - Billedkunster Bethina Meineche & Yogalærer Sally Bøye.

Vi synes begge det kunne være super spændende at kombinere yoga og maleri, som egentligt ikke ligger så langt fra hinanden I selve processen. Hele weekenden kommer til at handle om at være i nuet, lade fantasien inspirerer, slippe kontrol og tilade alt det som opstår både på yogamåtten og på lærredet.

Denne workshop er for alle, du behøver ikke erfaring i hverken Yoga eller maleri. Det vigtigste er at du har lyst til at komme igang med at male eller trænger til at blive inspireret eller måske er du blot nysgerrig og har lyst til at give dig selv en anderledes oplevelse/weekend.

Der vil blive serveret en lækker vegetar frokost både lørdag og søndag samt te, kaffe, hjemembagt bolle og lidt sødt i løbet af dagen.

Alt hvad du skal bruge af yoga udstyr vil være tilstede, så det eneste du skal medbringe er dig selv, din nysgerrighed, blødt tøj der er rart at bevæge sig i og måske en ekstra trøje og strømper.
Til maleriet behøver du dine materialer så som maling, pensler/redskaber og lærreder.
(nærmere praktisk info. kommer senere ved tilmelding)

Der er plads til 10 deltagere og vi gennemfører workshoppen ved min. 7 deltagere.

Namaste
Bethina & Sally


 

Om Anne Goncalves:

Anne er yoga og mindfulnesslærer og forfatter til bogen Yoga mod stress. Hun har også lavet en app til iPhone (find den i app store under Yoga mod stress) med gratis meditationer og yogaøvelser. Du kan finde hendes yin yoga klasser online på Yogastream.dk. Hun holder workshops og yoga retreats i DK og udlandet. Læs mere på www.annegoncalves.com

 

Anne Kragelund Goncalves
Sanselige Nærvær Workshop

Det er med en stor fornøjelse at jeg endnu engang kan byde Anne Goncalves velkomme her til Randers. Anne gæster TitaliYoga Studio med hendes nye workshop - Sanseligt Nærvær.

Denne workshop har fokus på nærvær gennem kontakt til dine sanser. Tag en pause og fordyb dig i blide yogaøvelser, der hjælper dig med at komme fra hovedet og ned i kroppen, så du på den måde kan blive mere nærværende og åbne op for nuet. Det er i nuet at livet sker.
Få vækket din lugtesans med rene æteriske olier. Vi laver en blanding af yogastillinger i et mindful flow med vores åndedræt som anker for opmærksomheden. Det vil hjælpe dig med at komme til stede i din krop og styrke kontakten til din kerne og dit hjerte, og vækker din krops...- og følesans. Herefter dykker vi længere ned i stille, meditative yin yoga stillinger, hvor vi arbejder med bindevævet og med kroppens energibaner, meridianer, for at løsne op i blokerede områder af din krop og genskabe flow. Vi lukker øjne for dem som har lyst – så du vækker din synssans og det du ser for dit indre øje. Smuk, stille baggrundsmusik vækker din høresans.
Vi slutter workshoppen med mindfulness meditation og guidet yoga nidra, en dyb afspænding, der bringer dig ind i en meditativ tilstand og i kontakt med din sjette sans, din intuition.
Denne workshop er for dig som ønsker mere nærvær, dyb indre ro i krop og sjæl, og nærværs øvelser du kan bruge i din hverdag.


 

Om restorativ yoga:

Restorativ yoga en yogaform hvor du helt vågent søger at anstrenge dig mindst muligt, mens du ligger støttet i yogastillinger af pøller, puder, tæpper etc. Den er både restituerende og vitaliserende for krop og sind og den bringer os tilbage til enkeltheden ved at være tilstede i nuet i kroppen.
Om Ditte:
Jeg har undervist i yoga siden 2009, og har beskæftiget mig med undervisning, pædagogik og psykologi de sidste 20 år. Jeg er desuden uddannet skolelærer og har studeret pædagogisk psykologi. I dag underviser jeg workshops, kurser og uddannelser i bowspring-alignmentbaseret yogaterapeutik, restorativ yoga, meditation samt yoga-undervisningslære i Danmark og Skandinavien. Jeg har endvidere stor erfaring med at arbejde personligt med folk med fysiske og psykiske lidelser en til en, både i privat regi og i firmaer.
Kontakt: mail@dittebykaerholm.dk - www.dittebykaerholm.dk

Pernille Lovise Yoga & TitaliYoga præsentere:

Ditte Bykærholm Nielsen

Giv dig selv en mulighed for at balancere krop og sind under stress, nervøsitet & angst. Lær at lande i kroppen i nuet, at fokusere din opmærksomhed og at tillade dig selv at være som du er.
Uro, stress og angst kan overmande os alle som meget intense følelser, kropsfornemmelser og energier. Vi kan føle at vi er er porøse og nervøse. At vi har sværere ved at overskue dagligdagen, fokusere eller samle os. Vi kan opleve at vi hverken har tillid til os selv eller rigtigt kender os selv eller at vi ikke er helt nærværende.

Denne workshop er specielt designet til at balancere krop og sind under ...stress, uro og angst, så du kan lande nærværende i kroppen, opleve fred i krop og sind og få en dybere kontakt til dig selv. På workshoppen vil du blive præsenteret for forskellige balancerende praksisser: langsomt flow, zenwalk, restorativ yoga og meditation. Derudover vil vi gennemgå generelle anvisninger til hverdagspraksisser og rytmer der også kan støtte og balancere dig.

Alle kan deltage. Medbring ekstra lag af varmt tøj incl. Sokker og en notesbog.


 

Love hjerte flow workshop 

D. 18 december 2016 kl:9:30-12:00

Det 4. chakra handler om kærlighed. The Heart Chakra.
Kærlighed er den dybe alt omfavne energi kraft der forbinder os allesammen til hinanden. Vi er alle her på jorden for at lære at give og modtage kærlighed. At være kærlighed.

På denne jule yoga workshop vil vi bevæge os langsomt og nænsomt og tillade os at blive guidet fra hjerte. Vi vil skabe flow med små twist i de klassiske yogastillinger, anderledes balance stillinger, blide milde bagoverbøjninger der vil åbne op vores hjerter til denne hjerternes fest, julen. Her vil være en lille guidet meditation til at hjælp med at give og modtage kærlighed ved bede om indrejse ind i dit eget hjerte.

Alle kan deltage. Der vil være en lille lækker snack og te efter workshoppen.

Prisen: 250kr
Tilmeldingen er først gældende ved betaling på mobilepay. 
Der er plads til 15 deltager og bliver gennemført ved min. 10 tilmeldinger.


Jule Vinyasa Flow

Jule Vinyasa Flow d. 29 december 2016 kl:9:30-11:30

En klasse med et lækkert flow med twist, sidestræk og sjov med sideplanken i forskellige variationer. Vi vækker kroppen langsomt og bygger varmen stille og roligt op til at lege, sanse oeg marinere kroppen i kærlig opmærksonhed.
Denne klasse er for alle.

Pris: 200kr
Der er 15 yogamåtter.
Din tilmelding er først gældende når du har betalt ved bankoverførsel 9335 0009553797 eller kontant. HUSK OG SKRIV dato for den workshop du til melder dig når du overfører pengen:)

Ved køb af alle 3 workshop (torsdag, fredag & lørdag) koster det: 475kr


 

Klassisk Yin Yoga

d.30 december 2016 kl:9:30-11:30

En helt klassisk YIN yoga time, med fokus på langsomhed og opmærksomhed. Langsomme bevægelser mellem stillingerne der bliver holdt 3-5 min. Det er en meget sanselig klasse med gulv stillinger der strækker hofterne, dine lår og haser, rygge og forsiden af kroppen.
Du må gerne have strømper på og en langærmet bluse så du kan nyde din varme i langsomheden. Glæde dig til at komme helt ned i tempo og overgiv dig til disse skønne lækre asanas (stillinger) der arbejder dybt i bindevævet og lader dig synke dybere ind mod dit hjerterum.
Denne klasse er for alle - dog ikke gravide.

Pris: 200kr
Der er 15 yogamåtter.
Din tilmelding er først gældende når du har betalt ved bankoverførsel 9330 0009553797 eller kontant. HUSK OG SKRIV dato for den workshop du til melder dig når du overfører pengen:)

Ved køb af alle 3 workshop (torsdag, fredag & lørdag) koster det: 475kr


 

Nytårs Slow Flow

d.31 december 2016 kl:9:30-11:30

På denne, årets sidste Yoga Klasse, vil vi minde os selv på alle de dejlige vidunderlige ting vi har fra 2016 som vi gerne vil have med ind i 2017. Det kan være nye vaner, nye venskaber, nye følelser, ny visdom…..nye hvad som helst. 

Det bliver en lidt langsom vinyasa flow klasse med fokus på at åbne vores hjerte til alt det nye der vil komme til os i 2017.
Denne klasse er for alle.

Pris: 200kr
Der er 15 yogamåtter.
Din tilmelding er først gældende når du har betalt ved bankoverførsel 9330 0009553797 eller kontant. HUSK OG SKRIV dato for den workshop du til melder dig når du overfører pengen:)

Ved køb af alle 3 workshop (torsdag, fredag & lørdag) koster det: 475kr


 

LANGSOM LIVSSTIL - er titlen på Karen Pallisgaards nyeste bog der udkommer 10. November.  Karen har tidligere skrevet den meget populære Begynderyoga Bogen fra 2014 og Gravidyoga Bogen der udkom 1. Septmeber i år.

Læs mere om Karen her: http://karenpallisgaard.com

Karen Pallisgaard
Foredrag & Workshop

☆ Onsdag d.23 November 2016 17:00-20:00
☆ Kr. 395,- + gebyr
☆ Medbring din egen yogamåtte & tæppe
Tilmeld her...

Langsom Livsstil er et opgør med travlhedens tyranni, der handler om at nyde timerne og minutterne i stedet for blot at måle dem i effektivitet og produktivitet. Kvalitet frem for kvantitet. Et liv, hvor vi er reelt tilstede. Det giver mindre stress, mere kvalitetstid og bedre livskvalitet. Når vi genlærer kunsten at få ro på vil det påvirke vores krop, sind, arbejdsliv, og familieliv positivt. Det er en livsfilosofi om at tage sig tid til at få det bedste – ikke det meste – ud af livet. Bogens formål er stille at starte en rolig hverdagsrevolution og inspirere danskerne til at sænke farten i accelerationssamfundet.

Til dette super spændende foredrag sætter skønne Karen ord på de tendenser, der peger i retning af behovet for mere ro og en ny måde at gøre tingene på. Baseret på forskning, ekspertinterview og egen praksis præsenterer hun 10 principper essentielle for vores trivsel. De handler om at sænke farten, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig, sove og at tænke på.

Efter foredrag instruerer Karen i SlowYoga, der beroliger krop og sind gennem åndedræt, meditation, blid yoga og yoga nidra.


 

Anne Goncalves er yoga- og mindfulnesslærer og certificeret stresscoach. Oprindelig grafisk designer, men en periode med kronisk stress for 8 år siden fik hende til at uddanne sig inden for yoga, meditation og stressbehandling. I dag kombinerer hun al sin viden og hjælper mennesker med at slippe stressen gennem yoga og mindfulness med workshops, 1:1 sessioner og onlineforløb. Hendes første bog 'Yoga mod stress' udkommer d. 6. september og du også vil få mulighed for at købe den til workshoppen.

Anne Goncalves er yoga- og mindfulnesslærer og certificeret stresscoach. Oprindelig grafisk designer, men en periode med kronisk stress for 8 år siden fik hende til at uddanne sig inden for yoga, meditation og stressbehandling. I dag kombinerer hun al sin viden og hjælper mennesker med at slippe stressen gennem yoga og mindfulness med workshops, 1:1 sessioner og onlineforløb.
Hendes første bog 'Yoga mod stress' udkommer d. 6. september og du også vil få mulighed for at købe den til workshoppen.

Læs mere om Anne her: http://www.amame.dk

Anne Concalves
Workshop - ER NU UDSOLGT!

☆ Søndag d.18 September 2016 12:00-14:30
☆ Kr. 295,- 
Tilmeld her...

Dette er for dig, som har brug for at give slip på hverdagens stress og jag og lære de bedste 'anti-stress' redskaber fra yogaens verden. Kroppen er god til at fortælle os, når der er noget galt, men jo mere stressede vi er, jo dårligere er vi til at mærke kroppens signaler. Når vi finder ind til stilheden og lærer at lytte til kroppen, kan vi forebygge meget stress og finde større ro og overskud i hverdagen.

På denne workshop bruger vi blide yogaøvelser til at skabe bedre kontakt til kroppen, så du bliver bedre til at mærke dine stresssignaler og gøre noget ved stressen, inden den tager over. Vha. yogastillinger i et roligt flow, med inspiration fra yin og restorativ yoga, kommer du ned i kroppen og bliver i stand til at mærke efter, hvad der sker indeni dig. Følelser som stress, angst og sorg kan sætte sig fast og låse kroppen. Med blide stræk åbner vi kroppen og beroliger nervesystemet.

Du får information om, hvad stress er, og hvordan det påvirker kroppen, og du får kendskab til enkle redskaber mod stress, som du kan bruge i hverdagen. Du vil også få introduktion til åndedrætsøvelser, som beroliger og skaber balance i kroppen, og meditation, som dæmper tankemylder, øger dit nærvær og giver dig større overskud.

Vi slutter med dyb afspænding vha. yoga nidra, guidet kropscanning.