Titali betyder…

Titali betyder Sommerfugl på sanskrit.
Sanskrit er det klassiske sprog i hinduisme, buddhisme og janisme.
Det er det gamle sprog der blev brugt og som faktisk stadigvæk bruges få steder endnu i Indien og det anses for at være
et af de ældste sprog i hele verden.

Sommerfugle....disse yndefulde væsener er mere end blot dansende, farverige feer der hypnotisere vores blikket på himlen.

Når jeg tænker på en sommerfugl og dens livs cyklus, indeholder den store spirituelle meninger og er meget lig vores egen livs cyklus eller livs eventyr som jeg elsker at kalder det. Sommerfuglen starter livet som et lille æg og transformere sig ind i verden som en larve hvor den lever trygt og oplever medgang. Kort efter træder den ind den næste fase, hvor den bliver til en kokon eller en puppe og bruger her sin tid til at kæmper sig fri af sit hylstre for udvikle sig. I det sidste trin i sommerfugl larvens livs cyklus udfolder den sig til en smuk bevingede sommerfugl - fri, levende & svævende ofte noget der sker på en smuk solskinsdag.

Denne transformation repræsentere vores egens sjæls spirituelle rejse. Vi kommer ind i denne verden uvidende og skrøbelige, vi vandre alene - selvom vi er omfavnet af andre - er vi søgende efter en dybere mening på vores egen vej; vi rejse dybere ind i os selv, finder vores interesser, studere, vokser og udvider os og til sidst deler vi denne skønhed & visdom med andre.

Ligesom sommerfuglen, skaber og genskaber vi hele tiden vores egen virkelighed, vores eksistens og det hjælper os med at vokse, blomstre og dele det vi har lyst til med andre. Sommerfugle har forholdsvis korte liv. Dette tjener som vores påmindelse om, at tiden altid bevæger sig, alting forandre sig fra dag til dag, time til time og sekund til sekund - vi bør derfor være mere opmærkesomme på at nyde livet og leve i nuet med taknemlighed, lykkelighed og åbenhed.

Sommerfugle har viste sig for mig og guidet mig i livet på mange specielle måde og jeg oplever det som et tegn på forandring, en ny begyndelse der vil medføre livsglæde & kærlighed – som nektar til livet. Under min mor’s begravelse kom der en smuk sort sommerfugl ind i kirken, fløj rundt og satte sig i vinduet og fløj ud da vi alle sammen gik ud. Vi var ikke i tvivl…senere da hendes urne skulle nedsættes kom der igen en sommerfugl, denne gang meget farverig og satte sig på blomsten tæt ved. Jeg husker det så tydeligt og mindes en blid ro der bredte sig i min 22 årige hjerte mit i sorgen. Dette var i september måned. Juleaftens dag sammen år besøgte jeg min reservemor, min mor’s veninde. Hun viser min ind på et værelse og der i vinduet sidder en levende sommerfugl helt helt stille....Kort tid efter rejser jeg til Afrika, og da jeg åbner døren til der hvor jeg skal bo, flyver der en sommerfugle ind og rundt og ud igen….Jeg er fuldstændig overbevidst nu – livet forandres hele tiden, men du er med mig i hjertet.

Jeg har efterfølgende oplevet flere magiske øjeblikke med sommerfugle…og hele forståelses af dette smukke tegn på livets cyklus giver så meget mening. Seneste oplevelse er da min kæreste Ulrik som jeg mødte for 2 år siden fortæller mig at han nu 2 gange har oplevet en sommerfugle flyve rundt inden lejligheden…han har boet der i 14 år og det er aldrig sket før. Tilfældigt….mmm jeg tror det ikke og det er vist også det vigtigste er det ikk’ ❤️