Børne & Tweens Yoga

Børne Yoga 6-9 år

Børn af i dag har ofte meget travlt. De får mange input og de bliver stimuleret konstant og er tit sammen med mange andre børn i længere tid ad gange hvorved der også er megt støj. BørneYoga giver børnene mulighed for at finde en større ro, mere fokus & glæde i en hektisk hverdag. Kropsbevidstheden, styrken og smidigheden øges, og børnene får redskaber til selv at kunne finde ro i deres hverdag når vi arbejde med disse kvaliteter.
Jeg giver børnene lov til at bringer deres egne ideer og fantasier med ind i undervisningen hvor vi laver de klassiske yoga stillinger, leger sjove lege, slår koldbøtter & vejrmøller, står på hænder og ligger stille og svæver på de hvide lette skyer. Så timerne udfolder sig ofte et dejligt eventyr med mange sjove ideer. Mindfulness delen for børnene giver dem ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan ærlighed og mod til at leve livet fra hjertet.

Tweens Yoga 10-13 år

På Tweens Yoga klasserne arbejder vi med styrken og med at øge kropbevidstheden. Vi arbejder med udholdenhed, koncentration og balance øvelser der giver en naturlig øget positiv energi og lære sindet at fokusere og samtidig med det giver smidighed i kroppen.
Der sker mange ting i teenageårene, mange fysiske og psykiske forandringer og det er en vigtig og sommetider skrøbelig tid i ens liv. Yoga har en god positiv indvirkning på de indre organer der stimuleres og masseres let igennem yoga stillingerne hvormed blodcirkulationen også øges og giver dermed et større flow i energien. Herved opretholdes også den hormonelle balance der har en stor del at gøre med humøret og selvværdet hos de unge.

Jeg har ingen hold for børn eller tweens på holdplanen.
Men jeg kan bookes til at komme ud i børnehaver, SFO'er og skoler og lave Yoga med jer.
Det er også muligt at I kommer hen i mit studie.
Ring på 26355125 eller skriv en mail til sally@titaliyoga.dk