Beijing ➡ Tibet

Kærlighed til at leve i nuet, mærke de smukkeste oplevelser og mærke jeg åbner mere og mere for et sted dybt hemmeligt indeni. Jeg føler sårbarheden suser rundt sammen med min styrken på samme tid, livet viser sig fra så mange uforudsigelig sider og jo mere jeg accepetere dem og lukker alle oplevelser, hændelser og mennesker der vil mig det godt ind, jo nemmere og mere roligt er mit liv. Vi må lære at omfavne og se på alt det som sker i vores liv og lære at leve med det på en rolig og forstående måde. Vi må lærer at omfavne og elske os selv som vi er. Vi er alle unikke skabninger og vi har alle en speciel plads i dette univers. Mærk livet suse rundt, gør livet til en legeplads og se og mærk alt den vi har, snak og fortæl om det og sæt fokus på det positive – selv midt i de hårdeste tider i vores liv, som vi alle gennemgår, så føle det, det mærke, det smag det, ellers bliver det svære for universet at finde frem til livet og flammen indeni os og til at opfylde alle de ønsker vi kan drømme om – tro på det bedste er ikke sket for os endnu!;))
Luk øjnene, kom ned i kroppen, træk vejret dybt ned selvom det måske gør en smule ondt. Træk vejret, vær bevidst om vejrtrækningen og mærk styrke af ilt og liv rundt i kroppen, sådan er det at mærke rigtigt – vi skal dybt indeni os selv og mærk at det er derinde vi finde os selv og vi er gode nok som lige præcis vi er!

Jeg kigger op – solen glimter i sneen, en ensom ørn flyver rundt på jagt efter mad – skyerne hænger tunge og mørke ned over bjerg toppene, det er hypnotiserede og jeg har svært ved at tro jeg er her…..Men når jeg bruge er par sekunder på at finde ind i mig selv igen kan jeg mærke 2 hårde nætter i en køje seng, med meget lidt søvn og en krop der mangler stilheden i yogaen og meditationen – kan mærke og høre stilheden når jeg kigger ud på bjergene, jeg er her og jeg er taknemlig over jeg gør det her for mig selv. Jeg bliver fyldt op af en ny kærlighed og respekt for denne verden og vores univers. Gilder forbi de smukkeste store blå søer midt i den golde rå natur, absolut intet gro her – nu og da passere toget et par huse eller rettere sagt hytter med røgen stigende op fra skorstenen og en masse yakokser. De smukke prægtige stor grove dyr går og “græsser” rundt i sneen, dækket med is, og man ser den ensom hyrde stå og kigge op på os i toget – og vi ned på ham. Hvilket liv det må være og min tanker vender tilbage på min elskede bog Alkymisten! Jeg kan sidde her og kigge i timevis og mærke livet.

Denne togtur er fantastisk – hmmm ja men måske ikke for alle. Tror min rejse erfaringer gør mig godt i de her dage, for mig er det er luksus i forhold til mine tog rejser i Indien. Vi sover 6 menneske i hver kupe, her er dyner og hovedpuder og ilt da vi bevæger os højere og højere op i bjergene. Vi er oppe over 5000 m højde….i hver vogn er der 10 kuper og her er 14 vogne ialt og 2 toiletter til hver kupe!!! De her kinesere hellere ikke verdens mest hygiejniske mennesker….og da vi bevæger os oppe i disse højder skal man drikke meget vand – ergo rende meget på toilet!!!….og for ikke at dette indlæg skal vende sig i maverne på jer, stopper jeg bare her og sige at Desinfektions Gel fra Matas er min bedste ven, samt et tørklæde med duft til at holde for næsen…også gør man det ellers bare!!!!!
Jeg vil gerne snart ud og trække vejret helt ned i lungerne uden cigaret røgen fra alle de kinøjserne der pulser løs man må gerne ryge indendørs og de elsker at tænde den ene med den anden og børnene rende rundt med kyllinge fødder i munden….delicious – også spytter vi lige lidt!😝
Åhhh jeg vender lige tilbage til den smukkeste del af denne tur – min udsigt, min vildskab&stilhed indeni🗻
Fantastisk…vi lige lov til at gå udenfor i 30 sekunder da toget stoppede – denne her friske ren og helt igennem vidunderlig luft! Nåede 2 dybe indåndinger, kunne mærke hvordan luften susede igennem min næse ned i min lunger og fyldt dem op med ren tynd luft og hele min krop kunne mærke det, holdet vejret et par sekunder og åndede tungt ud gennem munden – inden vi skulle på toget igen. Ud på nye snoede veje igennem bjergene landskabet – jeg kan ikke ventet til vi når vores mål Lhasa i Tibet!
Livet, musikken og denne her rejse bruser rundt i min krop som champagne og jeg føler mig svævende på så mange måder – jeg har givet slip og ladet ting ske og jeg er mere end lykkelig. Jeg er lige her hvor jeg skal være – både mentalt og fysisk!

Love&Light
Sally

Written By
More from Sally

Kopan…og de første indtryk 🙏

( små udpluk fra min dagbog.) ….så er jeg på vej, endelig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *